Was soll der Teufel im Paradies?

Jag har köpt sulor till mina hiheels, och ett matchande knallrött lackbälte. Något säger mig att det kommer att vara en väldigt snygg outfit! Hittade bältet för 149:- på MQ, så det är första gången jag handlat där - någonsin. Det var väldigt lätt att göra ett nytt hål i det också, jag hade lite skruvar liggande vid datorn så det var bara att trycka och skruva! Sweet.

Såg lite MST3k - Deathstalker and the Warriors from Hell när jag åt, dang vad jag älskar den rullen! Försöker ignorera att min rygg gör sitt bästa för att döda mig, det går lite si och så med det. Lite skratt lättar dock upp det hela en stor gnutta, när man lyckligt fnissar åt Sarumanskämt hinner man inte tänka på att ens rygg uppmuntrar till harakiri.

Lena kanske skall på Vogon på lördag! I så fall kan jag äntligen få ge tillbaka hennes hatt, samt ge henne en flaska vin som ursäkt för den helt obegripliga och grymt pinsamma förseningen av det hela. Det förvånar mig att hon inte stalkat mig alls med sura efterlysningar, istället har hon varit väldigt tystlåten. Men ändå :(

Igår började jag se om säsong 1 av Desperate Housewives. Det är typ 1,5 år sedan jag såg det sist. Som vanligt älskar jag Bree och retar ihjäl mig på Teri Hatcher. Jag hatar Teri Hatcher. Hon är en värdelös skådespelerska och jag tycker inte alls om hennes kropp. Förlåt, men jag gör inte det. Det finns smala kvinnor som samtidigt är väldigt snygga - Teri är INTE en av dem.

Jag har glömt delge er ett av mitt och Lottas favoritord:
Disciplinnämnden. Det är de som tar itu med fusk och liknande i skolan. Vi tycker att det låter jättetufft, om vi någonsin skall starta synthband (yeah right :P) så skall det heta Disciplinnämnden. Och häromveckan fick vi lära oss att enligt SAOL är ett annat ord för "pedagog" Uppfostrare. Det känns som att det hör hemma i samma kategori ;)
...ingen annan i vår klass lol:ar dock åt detta. Å andra sidan är de ju tråksmurfar allihopen :D

Kommentarer
Postat av: Inanna

Disciplinnämnden låter ju ascoolt! Spanking-electro åt folket!!!

2007-03-06 @ 16:49:55
URL: http://youpromisedmepoems.blogspot.com
Postat av: Kaprifol

Jag har sett en sådan nämnd i verkliga livet (lugn, jag hade inte gjort något dumt :) och kan avslöja att de ser ut som vilken nämnd som helst. En liten besvikelse, men tanke på det tuffa namnet. *s* Klart du ska starta band! Jag kan bli ert fan. ;)

2007-03-06 @ 19:48:09
URL: http://kaprifol.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0