They're all the same, they're all the same

Alla dessa människor som bryr sig så djävla mycket om saker jag struntar totalt i!

Jag köper aldrig dagstidningar. Jag surfar aldrig på vare sig Aftonbladet eller Expressen. Den enda tidning jag kan nedlåta mig till att ta emot om morgnarna är Metro, men det är knappt så att den duger. För det enda djävla samma skit som står är följande: Linda Rosing, Melodifestivalen, någon av alla silikontöser (jag vet inte ens vad de heter!), korkade djävla Idol-"stjärnor", Zlatan/Beckham/annan fotbollspelare jag inte ger ett ruttet lingon för, bloggare som blir "mobbade" och så vidare. Eh, bara jag som ser en failing trend här?

Var är de riktiga nyheterna!?

Jag struntar fullständigt i ifall Carolina Gynning plockat ur sina silikonkuddar. Jag kunde inte bry mig mindre om Linda Rosing och Fadde (annat än att jag har en evighet av medlidande för hennes stackars barn, som måste ha henne till mor), och vad spelar det mig för roll att Hannah/Magdalena Graaf (var är skillnaden på dem? :/) har blivit misshandlad? Synd för henne, självklart, men det finns fler som henne och de andra skriver förmodligen bättre.

Jag är ledsen, men jag vill inte läsa om alla dessa "kändisar" som är kända för att ha gjort noll och inget alls.
Jag vill läsa riktiga nyheter. (nej, jag tänker inte orka mig på att förklara vad riktiga nyheter är, för förstår ni inte det efter min sura rant här ovan så spelar det ändå ingen roll just nu)

Jag fortsätter bojkotta det som en gång var nyhetstidningar och som numera bara är nöjesblaskor. Och aldrig har "blaskor" varit ett mer passande ord.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0