N3KK1DN3SS

Jag blev jätteförvirrad när min väckarklocka ringde för tio minuter sedan. Det var verkligen sådär "Var är jag? Vem är jag? Varför skall jag gå upp nu?" Drömmen kan ha varit något WoW-inspirerat, jag tappade allt i min förvirring. Av någon rolig anledning hade jag dock lagt in en påminnelse till mig själv, "födelsedagskalas!" och det fick mig att komma lite mer till sans. Ah, jag skall städa idag, så var det ja...

Igår smet jag undan en hel del, det skall jag absolut inte göra idag. Om typ tio timmar skall jag vara färdigklädd, nyäten, ha städat, ha gjort två tårtor och bara vara djävligt klar med allt. Så, det blir inte så mycket bloggande förrän jag är klar, faktiskt. Och beroende på hur dags det blir så vet jag inte ens om det blir särskilt mycket bloggande då heller.

Lotta skall ha med sig en digitalkamera ikväll, så det kommer att finnas bilder sedan i alla fall! Om jag på något vänster kan få dem redan ikväll/imorgon så kan jag ju posta dem här imorgon för att make up för dagens snåla postande, eller hur? :)

Nu skall jag sluta vara nekkid, och istället klä på mig lite. Jag måste springa ner med en massa stuff i källarförrådet och jag vet inte om de gamla damerna i min trappuppgång skulle uppskatta om det springer runt en naken blondin i trappan. Skump, skump.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0