I take pictures

Det var fjorton grader och röd kvällsol när jag gick till affären tidigare. Nu kvittrar fåglar utanför min öppna balkongdörr, och inte ens bakfyllan kan förta de små fjärilarna som glatt viftar runt i magen på mig. Jag behöver inte ha någon att vara förälskad i idag, för idag är jag förälskad i livet. Är det inte fint så säg?

Gotlänningar: Långfredagen funderade jag på att ha lite födelsedagskalas hemma hos mina föräldrar, eftersom de är bortbjudna. Har ni möjlighet att komma, Ida och Amanda? Eller gör ni familjära saker med era familjer då? Ni kan väl vara rara att peta ner en liten kommentar så att jag kan kolla upp alternativa kvällar för det hela? ^_^

Snart är min carbonara klar. Då skall jag se på (älska) Frasier och äta och bara mysa. Jag ser fram emot sommaren - vilket är ovanligt, för jag gillar inte sommaren i vanliga fall. Solsken ger mig huvudvärk. Men... en del saker lockar... och jag trivs så fint här i skåne :)

Kvittr kvittr, knapr knapr.

Kommentarer
Postat av: Elenaria

Det låter som en säker kväll, jag ANTAR att själva påskafton kommer innebära middag osv, men att långfredag är ledig. Skall jag låta djungeltelegrafen gå till tjockis och slampa?

2007-03-11 @ 22:38:57
Postat av: Zombielicious

Ja, det vore jätterart av dig :)

2007-03-11 @ 22:42:47
URL: http://zombiefied.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0