You can make it if you run

Jag gör alltid fel när jag tar spray i håret, för hur jag än gör så slutar det alltid med att jag har en massa spray i halsen och mår illa av den platta, metalliska smaken. Blä.

Har diskat, lyssnat på Beach Boys och drömt om sommaren. Ah... sommar... Man kan glida runt i kläder som inte behöver skyla eller värma, och så länge man håller sig i skuggan kan man vara i stort sett hur avklädd som helst. Jag tycker om att slippa ha så mycket kläder på mig. Jag älskar att vara barfota, trots att jag älskar skor. Jag tycker om att gå runt i kjol och teeshirt när jag är hemma, och helst hade jag väl velat gå i mindre än så men det är ju kyligt så här års. Jag har fortfarande anemi och det boostar ju inte kroppsvärmen, precis.

Jag har ett syprojekt till, kom jag på! Jag har ett par röda lackbyxor med snörning hela vägen framtill på båda benen, från Lip Service de också, och jag funderar allvarligt på att korta dem från fotsida till caprilängd istället, så att de går max ner på halva vaden. I så fall skulle jag kunna matcha dem med endera av dessa raringar:

 


Planen var främst de svart-röda, och så ett svart halternecklinne i lack till det. Et voila, både fifties pinup OCH lackfräck på en gång! I be happy now :)
Jag kan ändå inte ha byxor i stuprörsmodell, eftersom jag har så breda höfter och smala ben. Det ser lite ...eh... trekantigt ut. Så i vilket fall som så kommer ju halva byxorna i så fall att vara gömda i stövlar/kängor eftersom det är enda alternativet jag har just nu. Men kortar man dem uppstår plötsligt en hel del fler användningsområden! (eller match-alternativ, är väl mer korrekt...)

Jag vill gå ut mer! Jag har en garderob full av söta klänningar, snygga lacksaker och fräcka teeshirts, men jag får så sällan tillfälle att gå ut och supa så att jag får visa upp mig lite. Snyft! Nå, om inte tidigare så har jag ju födelsedagskalas i slutet av mars... Och så får jag väl tvinga med mamma ut någon kväll när vi är i Paris :) (varför har jag i de två senaste styckena använt ordet "fräck" två gånger? oh my, jag börjar bli mental tant...)

Well, nu skall jag göra inköpslista och sedan dunsta till affären för att fixa muffinsingredienser. Aha, that's right, jag är inte bara Satanisk Pajbakare 1 och 2, jag är även Satanisk Muffinsbakare! Fear my satanic baking! Mwahahaha!

Ikväll skall jag nog slänga ihop en omelett att äta. Det går snabbt, och jag kan WoW:a samtidigt jag äter... Mrrrr, Kiiri! (skall screenshotta min lilla älskling och visa er sedan, hon är ljuvligheten personifierad!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0