Vis gammal kines returns from the fjäll

*klick*

Jag fattar allvarligt inte varför folk klagar? Skulle jag sälja min produkt så skulle jag vilja ha den snyggaste förpackningen. Skitsamma hur målgruppen ser ut, man vill göra sin vara så attraktiv som möjligt. Så varför tycker folk att detta är ett sådant brott? Visst, unga tjejer/killar är lättpåverkade och så, det vet jag, jag har fan varit ung själv. Men även när jag var ung och lättpåverkad och ville se ut som alla trådsmala modeller så hade jag hellre sett den snygga bakdelen än den normala i det här fallet. Är jag då ensam om det? Är jag den enda som vill att världen skall vara så där vacker som den skulle kunna vara?

Japp, det är jag igen - samhällets fiende, hon som kvinnorna avskyr och männen klappar på huvudet för att hennes åsikter är så infantila, naiva och dumma. Men hörni: Det är MINA åsikter och vad gör JAG för skillnad i samhället? Nä, just det.

Så. Jag fattar inte varför folk klagar, klagade, har klagat, kommer att klaga, för jag tror faktiskt att de skulle klaga ännu mer om de fick se cellulitrumpa och ridbyxehöfter och dallriga lår på pelarna när de åkte förbi. (och jag tror att ni tror att jag dissar folk som har nämnda kroppsdrag, men ni inser kanske inte att det är mig själv jag beskriver och ingen annan.)

EFTERSTRÄVA PERFEKTIONISM!

(ligger inte riktigt i rätt kategori, men jag gnäller på andra saker här så.)

Andra bloggar om: , , , och

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0