The rain can wash away my tears

De enda ord som surrar i min skalle just nu är "semantiska roller", om och om igen. Blaurgh.

Marit: "Ja, ni skall nu få tillbaka era primära satslösningar. En del av er hade klarat detta jättebra, och andra behöver träna en hel del till."
Jag och Lotta: "Fniss fniss, det är nog vi som är jättebra." *teh ironi*

...enligt Marits rättning hade jag typ tre fel, och fick kommentaren "Bra!" längst bak. WTF?! Å andra sidan, när hon gick igenom hur det skulle ha sett ut hade jag egentligen massor av småfel. Kanske inte helt feltolkat av mig å ena sidan, men ändå fel enligt hennes facit å andra sidan. Och jag och Lotta hade båda fått rätt (med olika lösningar!) på något som Marit på tavlan sade skulle vara något helt annat. Vet inte om jag vågar ta åt mig av mitt "Bra!", men å andra sidan, om detta får Marit att tro att jag är bra på det hela så klagar jag banne mig inte!

Gled införbi Lagerhaus med Lotta. Köpte present till Idalill, samt värmeljus och ett par assnygga gardinlängder i svart spets. Goff goff goff!

Nu skall jag glida bort till Preem och hämta mina tre volymer From Far Away! Jag är dock bara på bok tre i min omläsning av serien, så jag funderar på att slänga mig på sängen några timmar och läsa ikapp mig innan jag ägnar mig åt Kiiri för kvällen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0