Nobody thinks about me



Nej, nu skall jag krypa i säng istället. Började läsa en skum bok mamma gav mig för några år sedan, om en tjej som är shopoholic. Inte helt spännande, och redan hundra sidor in tycker jag mig redan veta hur den slutar. Nå, böcker utan hjärna kan man läsa utan att behöva oroa sig över om man somnar.

Imorgon behöver jag gå upp senast tio, och sedan skall jag släpa med mig en massa tunga böcker in till Lund. Vi måste hela tiden referera till "grammatiska verk", men om jag tar med mig Svenska Akademiens Språklära samt Språkriktighetsboken, och vi kombinerar det med Universitetsgrammatik för Nybörjare så är vi väl inte helt fel ut att börja med?

Frr, helst av allt vill jag ha en plåt stora, fina muffins. Jag måste städa och diska lite här imorgon, eftersom jag har vänner som vill umgås i helgen <3 (Caroline, jag skall prata med Simon imorgon - i värsta, värsta fall; fungerar fredag kanske för dig, eller är det bara lördag som gäller i så fall?)

Om tre veckor åker jag till Paris. Jag måste göra packlista och tvätta. Hittils har jag mest koll på vilken klänning jag skall ta med, och vad jag skall ha på mig på hemresan. Håhå, jaja.

Godnatt!

Kommentarer
Postat av: caroline

fredag fungerar. man då vill jag ha pizza.

2007-01-31 @ 12:58:24
Postat av: Zombielicious

Ja, men pizza vore trevligt! Så kan vi hyra lite film eller något sådant?

2007-01-31 @ 16:36:53
URL: http://zombiefied.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0