I'd like to thank my buddies for sticking the knife in my back

Idag får jag alltså Windows. Det innebär World of Warcraft och The Burning Crusade. Imorgon är jag ledig från skolan - hmmmm, undrar just hur jag skall sysselsätta mig då? (fast jag har en klurig läxa som måste göras också, får ta den i samband med matpauser eller något...)

Imorgon kväll snackade Viktor om att komma över och glo på Heroes med mig också. Jag undrar hur många kompisar jag behöver ha på besök innan grannarna börjar prata om mig här också? Jag fick ju höra av min farmor att grannarna i min trappuppgång i Visby undrade lite över alla "snygga killar" som sprang hemma hos mig hela tiden. Wut? Kom igen! Sure, jag har snygga killkompisar, men ...notera, "kill-" är prefix i det här fallet, och "-kompisar" är inte suffix, det är huvudord. Dumma tanter. Jag kan väl inte rå för att mina vänner vill umgås? Och om de så sover över, vad är problemet? ...undrar vad de skulle säga om jag hade alla mina snygga tjejkompisar hemma hos mig över nätterna hela tiden också... Haha ^_^

Jag är på humör för att sy och fixa. Jag har egentligen inget som behöver sys till något särskilt tillfälle, men jag har ju kläder jag behöver redigera lite. Till exempel min jättesnygga och väldigt ...eh... avslöjande klänning från Lip Service, som på grund av deras stupida storleksmått är för STOR över midjan och därmed gärna lämnar mindre till fantasin angående min rumpa än vad jag egentligen känner för. Words can't describe hur irriterande det är att aldrig kunna hitta one-pieces som faktiskt passar på ALLA ställen. Dumligheter.
...jag kan nog få jobb på cirkus, eftersom jag nu har en sådan defekt freakshowkropp. (ja, Leo har sagt att jag har det. Visserligen handlade det om mina handleder i synnerhet och inte min chubbyliciousness i allmänhet, men ändå!)

Förr eller senare kommer jag att återigen införliva löftet om fler bilder på mig här på bloggen. Jag har ju en hel skiva full av bilder, varav en del är hittills opublicerade. En del är lite väl avklädda, men de håller jag till mig själv :P

Puss på er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0