What a wonderful world

Städar och pysslar. Vi var på IKEA i lördags, nu har söta förbättringar gjorts. Livet känns som en evighet, jag har vacker musik i högtalarna och allt känns helt enkelt djävligt bra.

Förresten kommer jag nog att bygga mig en ny bloggdesign. Jag är lite trött på den nuvarande, den har varit väldigt länge nu. Får se ifall jag slänger upp ny design idag eller imorgon.
Skall förövrigt försöka komma igång med lite stadigare bloggande igen, det har varit väldigt dåligt på senaste tiden trots löften om förbättring.

Nathaniel blev glad för den lilla extrapresenten jag gav honom på födelsedagen. Bland annat Marielle vet vilken jag talar om ;) Skall slänga upp lite av de bilderna här sedan, jag är väldigt nöjd. Lotta var en ytterst kul fotograf.

Tillbaka till dammsugande och skurande... Är nog så trist att jag nöjer mig med att städa badrummet idag och resten imorgon. Jag har ju faktiskt feber just nu, så jag borde ta det lite lugnt. :/

Karazhan ikväll!
Vi tog Aran igår och allt var pretty och dandy. Skall uppdatera lite angående det också... Och så har jag ju screenshots. Restarting of server är något som driver folk galna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0