Zombie goes sailor

Hemma igen. Lagom bakis, lagom ont i fötterna, och försöker intala mig att jag skall prata svenska och inte engelska.

Förfesten var trevlig, den inleddes med att jag råkade hälla vodka på en snubbe. När han gick för att torka bort det hällde en annan kille ett helt glas sprit på hans fötter, medan jag hällde vodka på en annan snubbe. Oj. Det kändes ju lagom ...bortgjort. Stoltserade runt i min ALSO AVAILABLE IN SOBER!!-boytbeater och folk var imponerade. Kilade runt i sailorhättan och alla tyckte att jag var jättesöt. Så jag avslöjade att det inte var min egentliga outfit, och när det väl var dags att byta kläder hade jag en publik väntandes utanför toalettdörren. O-keeej...

Umgicks i stort sett hela kvällen med en amerikan som hette Austin, han stirrade på närgågna människor åt mig.
Folk kom fram flera stycken och sade att de älskade min outfit; en del ville veta var jag köpt den så jag fick berätta att jag sytt den själv. Då blev de ännu mer imponerade. Oh. Jag tror att jag vann på outfitfronten igen :)

Sedan tog jag taxi till Lotta efter att ha vinkat adjö till Tobias, Austin, Filip/Frodo/Gollum och allihopa och hamnade i en taxi med en väldigt trevlig chaufför. Lotta tog lite kort på mig eftersom ingen annan gjort det, och såhär ser jag ut som onykter och trött sailorzombie:


Kommentarer
Postat av: SKiNHEaD BArBiEdOLL

ROOOAAARRR. ;) Grym du är på att sy & ha dig, själv är jag så värdelös på det att tummarna trillar av bara jag tittar på nål & tråd. :)

2007-04-15 @ 17:58:23
URL: http://SKiNHEaDxBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: Zombie

Det är alltid kul när folk uppskattar att man har en snygg outfit, it's even better när man gjort den själv :D Men nu har jag ingen fungerande symaskin längre, snyft :P
Tack ^^

2007-04-15 @ 18:03:08
URL: http://zombiefied.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0