Who is afraid of the Muffin girl?

Jag skralade ihop lite småmynt och knallade till pizzerian. Nu har jag nästan en hel barnpizza i magen, och det är bra. Känner mig piggare nu när jag fått i mig lite snabb energi!

Duschade också, vilket för den delen även det piggade upp mig. Det gjorde även håret blekare, silvershampoo fungerar verkligen nu när jag vet hur man använder det! Det var en behaglig kväll när jag gick, jag hade ingen jacka men frös absolut inte. På pizzerian frågade de mig om jag var islänning. Jag undrar vad i hela fridens namn som fick dem att tro det? :D Jag frågade inte, jag skrattade glatt åt dem och gick hem.

Spelade lite WoW, men nu måste jag göra klart skolarbetet. Skriva lite om hur man böjer diminutiver, och så skall jag försöka hitta något om hur barn lär sig homonymina ord. Ja, exakt. Jag är inte så mycket klokare på det hela än ni är, så oroa er inte.

Imorgon funderar jag på att åka till Malmö och köpa en klänning jag har sett på Shock, och som jag hoppas att de har kvar. Försäljaren jag försöker betala till på eBay svarar inte på mail, och pengarna studsar fortfarande tillbaka varje gång vi skickar dem. Alltså är jag på jakt efter en ny klänning till nästa Vogon. Studiebidraget skall ju dyka upp under morgondagen, så jag är åter igen Rich Girl och kan köpa saker. ...som mat. Mat är bra. Mat är bra, men jag har ingen lust med mat.
Skall i alla fall ringa Lotta ikväll och se ifall hon a) kanske har lust att gå med på Shock en snabbis, det är roligare med smakråd samt b) är bra på att fixa korsetter, och i så fall kanske kan ta sig en titt på min camokorsett och se ifall hon kan fixa den åt mig.

Utnyttja folk, jag? Nejdå. De får gärna kräva paj eller muffins i utbyte :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0