Vill du vara mitt tentakelmonster?

Min laptop är en bitch och det gör mig deppig. Förhoppningsvis går det att fixa, annars ...har jag problem. Grosse Probleme, för att ta det på tyska (vilket förvisso är onödigt, men i alla fall)

Lite trött. Tre timmars grind från level, men jag orkar fan inte sitta halva natten och slå på zombies och skelett. Jag vill att någon köper alla mina saker i AH, då har jag stora slantar när jag loggar på imorgon. Just nu är det för mycket repeat. Jag vill göra något nytt. Jag vill göra något som ger mycket exp, bra loot och massa pengar. Men det enda jag kan göra är att stå på en åker och slå på zombies. Urrrgh. Missnöje.

Jag funderar på att gå på fest imorgon. Jag vet dock inte om jag skall köra på svart pennkjol, svart skjorta, svart korsett med vita ränder eller på sjömansklänning och vit kofta. Båda outfitsen är söta, båda har jag perfekta skor till. Vad säger ni, trogna läsare? Putta mig i rätt riktning!

Dagens outfit var en svart halterneckklänning med rosa detaljer från Stop Staring!, något som dock inte framgick till alla puckon på tåget som stirrade på mig som om jag vore en alien. Folk måste banne mig sluta stirra på mig, jag blir nervös och bitsk av det. Till det hade jag mina svarta ballerinor (ahahaha, sådetså!) och en rosa kofta.
På tåget hem satt jag i samma vagn som sjuhundra fjortisar från Landskrona. Jag vred på Combichrist på skithög volym och blängde surt och missunnsamt på dem, djävla snorungar. De borde sitta ner och vara tysta, småbarn skall inte väsnas så att de stör MIG. Så det så.

Jag vill ha rosa nagellack. Jag gillar rosa! Enligt en artikel i Metro som jag och Simon fnissade åt när vi målade min lägenhet så symboliserar rosa "kött, människohud", så jag måste ju faktiskt få säga att rosa är en VÄLDIGT passande färg för en zombie som mig!
Simon kommer för övrigt snart hem, vilket är mycket trevligt. Jag behöver folk att bjuda hem på middag och film ibland, Simon är ett bra exemplar av sådan vän ^_^

Kommentarer
Postat av: Älsklilla

Jag röstar på svart outfit med korsett :D

2007-04-28 @ 00:02:54
Postat av: SKiNHEaD BArBiEdOLL

Åh stirrande människor är jobbiga, & sedan ska man tydligen ta att alla stirrar om man klär sig utmärkande, men that's fine även om jag får nervösa utslag i hjärnan om jag nu klätt mig hur konstigt osm helst/naket (om det inte är en bitsk dag för då mördar jag).

Men dom dagar man nästan ser normal ut & folk stirrar då JÄÄÄÄVLAR!

2007-04-28 @ 09:04:57
URL: http://SKiNHEaDxBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: Elenaria

Zmå zombies? http://www.littleterrorscomic.com/
Tyvärr går det ju inte att göra en Gaijin Smash eftersom man i Sverige inte är gaijin... >(

2007-04-28 @ 10:50:25
URL: http://pointyear.blogspot.com
Postat av: Zombie

Skinhead: Folk stirrar alltid på mig. Det gör mig nervös och så börjar jag snegla på min spegelbild i fönstret och i mobilen och i iPoden, bara för att se om jag ser helt tokig ut :S
Elenaria: Aw, får kika på den sedan :D Jag har ett mission först... Urgh.

2007-04-28 @ 12:36:51
URL: http://zombiefied.blogg.se
Postat av: SKiNHEaD BArBiEdOLL

Det värsta är stirr, ett flin & viskamedkompis. Om jag ite har uppseendeväckande kläder brukar jag direkt anta att jag ser förjävlig ut, men jag vet att det egentligen inte är sant eftersom jag oftast ser bättre ut än dom som flinar haha. Dom tänker kanske "hahah loser som opererat sig assnygg!" :D

2007-04-28 @ 16:03:27
URL: http://SKiNHEaDxBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: Zombie

In that case tror de säkert att jag har sillisar bara för att jag är så bystig trots liten mage :D Eller, ja, Peter Harrysson du vet ;)

2007-04-28 @ 16:07:06
URL: http://zombiefied.blogg.se
Postat av: Levi

Klä dig som alla andra om du inte vill få stirr ;)

2007-04-28 @ 20:28:55
Postat av: Zombie

Vad då, folk slutar stirra om jag börjar klä mig skitfult? :(

2007-04-29 @ 17:16:11
URL: http://zombiefied.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0