...if you can stand the vile stench

Grupparbete med Lotta och Magnus under morgondagen. Idag skall jag läsa de resterande kapitlen i Språksociologi, och sedan skall jag spela lite WoW. Igår bearbetade hjärnan det jag läst under dagen, det var bra. Jag lärde mig illa kvickt att rabbla de fem minoritetsspråken i Sverige, och jag har relativt bra minnen av andra saker jag läst. Hade tentan varit idag hade jag kunnat komma på svar på allt jag läst, typ. Så. Läsa resten, sedan spela, och under morgondagen läsa hela boken. Samma gäller under fredagen; Läsa hela boken. Och sedan... är det för sent att göra något.

Feck! Det strular som fan med Paypal Eric har inte kunnat betala (med mina pengar) för nurseklänningen jag köpte förra veckan! Säljaren mailade mig den 11:e, det är åtta dagar sedan och det här är så rackarns pinsamt! Jag hoppas sannerligen att pengarna går igenom snart; dels vill jag inte alls ha ett rött omdöme och dels vill jag väldigt gärna ha min lackklänning. Eek! Panik!

Jag är hungrig. Redan? Märkligt.

Förresten, om man bortser från gårdagens illamående så vet jag inte längre om mina piller gör mig illamående. Tog dagens piller nu, så får vi se... Annars får jag banne mig börja ta den kvällstid. Det konstiga är dock att så fort jag lägger pillret på tungan börjar jag må illa, så det måste bero på vattnet jag dricker, eller på att jag INBILLAR mig, för om pillret inte ens hinner börja smulas upp kan det knappast vara det.
Mupp mupp mupp.

Orka grupparbete imorgon, även fast gruppen är trevlig verkar arbetet skittråkigt. Och inte nog med det! Efter vår halvtimmes föredrag om "tre till fem språkliga fenomen!" nästa onsdag skall vi lämna in en uppsats med ytterligare 3-5 språkliga fenomen. Uh, ja, för det lär ju finnas tio jättespännande språkfenomen jag vill skriva om...
Gnyyyy!

Dags att get going, iaf. Äta lite frukost (fast eftersom jag inte äter frukost får jag se det som en tidig och märklig lunch) och samtidigt börja läsa. Är på kapitlet om tvåspråkighet, lucky me! (blä)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0