Girls with a new haircut are happy girls, believe me

Jag ser mänsklig ut! Min vedervärdiga Tova-frisyr (nej, ni vet inte vem Tova är, och glad som fan för det är jag!) är numera en söt page och jag känner mig helt förvirrad men glad! Ute är det tjugo grader varmt, solen skiner, himlen är blå, och jag har köpt smör.

Dagens fråga:
Om man jobbar i en affär där man har en knallröd arbetströja ...varför i helvete har man ett par neonrosa crocs på sig på jobbet?

(en annan fråga; de här "crocs" som i USA kostar typ $6, varför i helvete betalar folk typ 600:- för dem i Sverige? do the math, people!) (och jag VET att de kostar så lite i USA, eftersom vi var där för ett år sedan och skrattade oss fördärvade över de vedervärdiga skodonen. när vi kom hem och upptäckte att samma trend gällde i Sverige fastnade skrattet i halsen :P)

Häromdagen luktade Kävlinge Medeltidsveckan. Ni vet, sådär som det luktar nere på Tornerspelsplatsen när de grillar kött och kanderar äpplen och serverar cider och allt. Underbart. Jag ville dit på en gång. Mrr. Medeltidsveckan. Hångelveckan och Gratis Cider-veckan. I like :)
Snygga män i rustning och lajvkläder, Loke i Nordergravar, Munkboll med diverse munkballar (ynk, blä, vill inte!) och allsång på Effes om kvällarna. Och fullt av mina vänner, fullt av folk att kramas med! Giev plx :)

Nu skall jag äta macka, är det tänkt. Får se vad jag gör sedan, men jag antar att det är WoW-relaterat :P

JAG ÄR SNYGG I HÅRET GAWDDAMMIT!
Nu skall jag bara komma på om jag skall korta luggen inför helgen eller låta den vara. Den skall ju få växa ut, men skall jag inte sätta upp den på lördag är det snyggare om jag hugger av någon centimeter på den. Ha den hängande i ögonen är inte helt bra :P
Vi får se, vi får se.


[Edit] SKORNA ÄR JU FÖR I HELVETE SKITFULA!



Jag skiter fullständigt i om de är bekväma eller inte. Går man frivilligt runt i skor som ser ut såhär (i synnerhet om man tycker att typ chockrosa, knallgul eller t.ex. spygrön är en asbra färg att ha på sina skitfula skor) så förtjänar man att stenas och petas på med vassa pinnar. Dumma människor, ni förstör min harmoni. Argh!

Kommentarer
Postat av: Elenaria

Med crocs blir man snyggaste mormonen i stan.

(...jag håller med dig. Vad i hela fridens namn är det för ett påhitt?!)

2007-04-12 @ 14:22:07
URL: http://pointyear.blogspot.com
Postat av: Candy

Jag håller med dig, de är skitfula. Dock använde jag ett par neonrosa när jag jobbade i butik, please, don't throw rocks at me! :P De var väldigt bekväma och jag som stod och gick mycket behövde dem. Däremot använde jag dem aldrig utanför jobbet, vilket var väldigt vanligt här i somras. Det är som att det var nåt jäkla mode. Folk handlade i dem, cyklade i dem, gick och badade iklädda dessa fula jävla skor, och tog en liten sightseeing på stan med neongröna saker på fötterna. Det tycker jag är att gå över gränsen. Mina arbetskamrater pratade om hur de använde dem hemma i trädgården och på shoppingrundan. Jag dog nästan av att höra det.

2007-04-12 @ 14:23:30
URL: http://onlythefakessurvive.blogg.se
Postat av: Zombie

Elenaria: Ja, se bara på mormonerna i Karlskoga! Fast de hade nog inte crocs, de var bara snygga ändå ;D

Candy: Well, de kanske är bekväma, men... men... men de är ju så fula! Okej, det är en sak att ha dem på jobbet (så länge man inte totalt mismatchar så illa som kvinnan på Coop här hos mig!) men att ha dem ...offentligt som privatperson? På stan?! Folk förvirrar mig :P
Jag lovar att inte kasta sten på dig ;D

2007-04-12 @ 14:35:39
URL: http://zombiefied.blogg.se
Postat av: Anonym

hahaha jag tycker att de där är så jävla fula som något någonson kan bli. mami fråpgade om jag ville ha sånna när jag frågade om hon kunde köpa ett par nya tofflor åt mig. och med tofflor menar jag ju ''barn''-tofflor. det vet ju varenda människa.

2007-04-12 @ 21:31:50
Postat av: Zombie

De är vedervärdiga :(
Apropå mammor kallar min mamma dem för "crockers", det är lite roligt :D

2007-04-13 @ 20:53:41
URL: http://zombiefied.blogg.se
Postat av: Danceohoolic.blogg,se

asså du har så rätt hur jävla groteskt kan det inte bli!!

2007-04-20 @ 19:44:11
Postat av: Lisa

haha håller med dig! Dom är döds fula och varje gång jag ser någon i stan ha dom så asgarvar jag! Föresten kul blogg:)!

2007-05-10 @ 13:09:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0