Fee fi fo fum

Efter några timmars trevligt questande med Jenipher och Pravus i Felaras är jag numera lvl 47, 15% till 48. Kommer att ha 1,5 lvl rested när jag kommer hem, kanske kan peta till Ricard att levla åt mig när jag är i skolan, haha :D Ohwell, om inte annat går det nog ganska snabbt.

Jag funderar på att göra världshistoriens fräckaste sak.
Det är såhär: Jag läser en kurs just nu. Fem poäng, språkhistoria. Tenta fredagen efter långfredagen (nästa vecka, alltså.) Och... jag bryr mig inte. Kursen är värdelös, jag fattar inte ett jota och jag tänker att jag kan ändå läsa igen de fem poängen i ett annat ämne. Jag ser ju helt enkelt till att klara alla andra poäng den här terminen så har jag ju mitt på det torra CSN-mässigt också. På sätt och vis är det ju ett nederlag att strunta i en kurs, men jag kan inte se hur a) den här kursen kan ge mig något samt b) varför jag skall ha dödsångest och stressa ihjäl mig över en tenta jag inte har en snöflinga i helvetet att klara av, whatsoever. Jag har redan en tenta jag är inne på snart fjärde försöket på, och jag satsar hellre järnet på att klara den och så än att försöka klara den skumma språkhistoriakursen.

Sedan jag började plugga har jag inte givit upp en enda gång. Jag är inte ens säker på att jag vill betrakta detta som att ge upp, men på sätt och vis är det ju just det det handlar om. Men... jag vet inte, jag. Det är ju min personliga åsikt som faktiskt gäller i detta, jag är mest bara ute efter att lufta mina tankar lite. Ni kanske tycker att jag är en svikare eller förlorare eller whatever, men samtidigt kan man ju undra varför man måste behöva må dåligt över något man inte behöver och heller inte klarar?
Förstår ni min ståndpunkt? ...eller tappar ni helt (förmodad) respekt för mig nu?
Jag skall prata med Lotta om det. Men jag tror faktiskt helt seriöst att jag skippar den här kursen. Jag har ändå missat två veckors föreläsningar på grund av feber och dödsförkylning deluxe. Kursen går i höst igen, jag kan kanske ta den då istället. Eller om ett år. Chansen finns fortfarande kvar. Just nu ger det mig dock inget annat än ångest och olusta.
Låt mig höra vad ni tycker om detta, aight?

Jag har inte varit duktig flicka och packat ikväll. Jag har börjat lägga fram lite kläder och stuff på fåtöljen i hallen, men å andra sidan behöver jag inte lämna Kävlinge förrän två imorgon och går jag upp senast tio hinner jag i lugn och ro kolla brevlådan i WoW, blogga, diska, städa av lite samt packa i tid. Tro mig. I may not seem the type men jag kan faktiskt vara duktig när det väl behövs ;) (när annars kan man ha nytta av att klara av att tillaga tio olika maträtter och få alla klara samtidigt? köksvana ftw!) (jag undrar om jag kan få ninja pizzaugnen när jag kommer hem, jag vill äta MIN pizza!)

Laptopen kommer som vanligt att hänga med mig på min resa! Jag har The Big Lebowski att se på på båten (efter Viktors inrådan) och pillar med en bok eller två att leka med på tåget. Blogga gör jag som sagt var imorgon bitti, sedan hör ni ifrån mig igen på tisdagen. Jag lär dock vara ganska fullbokad, haha. Jag har kommit fram till att ett av mina främre karriärsdrag var att flytta från ön - jag är poppis! Alla vill umgås med mig på Gotland, och här i Skåne har jag också folk som tjatar på mig! Lotta och Tobias försöker övertala mig att strunta i Gotland för att fira Påskhalloween med dem, och jag är redan inbjuden på förfest till nästa Vogon. Och till någon annan fest jag tydligen måste gå på. Oj. Jag är inte van vid att så många drar i mig för att umgås :) (men oooh, det skall bli så fint att få komma hem och krama på Eric, Leo, Amanda, Älsklilla och Anja!)

Nu skall jag sova. Min nacke gör ont, och jag har som sagt var tusen saker att göra imorgon ;)
På tisdag får jag en kamera! Kanske kan uppdatera er lite på min nuvarande blonda look då ;)

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0