Kom änglar, kom älvor!

Jag undrar var morgonkylan kommer ifrån? Det ligger som en kall dimma över mitt rum när jag vaknar. Solen skiner ute, men det är inte varmare än femton grader än så länge. Jag behöver ju värme när jag vaknar, denna dumma kyla (och nattens dumma drömmar!) gör mig bara slö och trögstartad. Det blir tidiga morgnar hela veckan... Börjar tio idag och imorgon, och åtta torsdag och fredag. (eller vilka dagar det nu var jag hade föreläsningar den här veckan...)

Planen för idag är att snoka rätt på CSN och ansöka om studiebidrag. Skall också se ifall det finns någon bra bok i kompendiet som rör grammatik som jag i så fall kan tänka mig att skaffa...
Dagens stora förhoppning är att alla de böcker jag beställde i min lilla spree förra veckan skall dyka upp redan idag. Håll tummarna för mig, aight?
Skall leka med Simon ikväll. Skall be honom hjälpa mig med att hämta mitt Sega Megadrive då. Har bara en kontroll till det dock, så vi kan nog inte spela.

Dagens låt är helt klart Kom Änglar. Kyla :p
Får mig att tänka på Fio, eftersom det var hon som skickade mig den. För ...eh... ett år sedan, kanske?
Jag undrar om jag minns "ursprunget" till alla låtar i min playlist... Musik är minnen. (Winnerbäck får mig att minnas Kastaria också. Vi lyssnade på honom i bilen när vi åkte för att duscha mitt i natten efter att ha byggt kyrktaket. Oh, those were the days... Det var faktiskt riktigt skoj att kunna vara till hjälp istället för stjälp!)

Nej, nu skall jag strax leta rätt på en passande jacka - blir nog kavajjacka idag - och knalla mot tåget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0