Jao, och pain blev det...

Jahaja, är man korkad så är man. Jag hade heels och nätstrumpor igår - en mycket snygg kombination imho, men ...nätstrumporna har skavt sönder mina lilltår, och nu kan jag inte ha skor på mig alls. Varpå ett relativt dumt problem uppstod: Jag har inga plåster hemma, så om jag går för att köpa plåster kommer jag att skava sönder tårna ÄN mer, och då vet jag inte om plåster faktiskt hjälper alls. Så vad göra? Jag har inga tofflor eller sådant att gå i, de slängde jag när jag packade. Och det är för kyligt på marken för att jag skall kunna gå barfota (plus att jag inte har så tåliga fotsulor såhär års), så jag känner en brist på idéer bita mig i axeln. Nackdel!

Jag hade i alla fall trevligt. Vi spelade tv-spel och jag förlorade hela tiden. Dumma spel. Skall bege mig att hämta mitt Sega Megadrive nu i dagarna, så får jag spela lite roligt tv-spel mot mig själv - då kan jag ju bara vinna :)
Mario Kart på N64 är teh shit! Mario Kart och James Bond är enda anledningarna till varför jag vill ha ett N64 ;) (herregud, jag kan inte samla på mig så många konsoller! just nu har jag sega megadrive och ett snes, jag kan ju inte skaffa YTTERLIGARE en konsoll, med tanke på hur sällan jag spelar.) Gamer-Carina ;D

Skall försöka komma på en snajdig lösning på mitt tåproblem nu, så att jag kan ta mig till affären. Jag har hundra spänn att lyckas köpa mat till idag och imorgon för, blä. Och mamma surar för att jag inte fyllt i min csn-ansökan än. Jag får försöka ta mig till csn i veckan, helst i början, så att jag får fylla i den där ansökan och få det överstökat. Jag räknar som sagt med att bli nekad bidrag, men har man tur så. Skall nog prova att skicka in en bostadbidragsansökan också, kanske. Får se hur det går med allt. ...undrar om det finns någon sådan där pärm eller något för stipendier... OM jag nu har någon som läser detta, och som kanske till och med vet, ge mig gärna en länk eller något till stipendieansökningar! :)
Pengar is my kind of shit.

Over and out,
All of your base are belong to us.

Kommentarer
Postat av: juan

du BEHÖVER köpa en nintendo Wii.
du SKA köpa en nintendo Wii.
då kan du spela alla nintendospel på bara EN konsoll.
mah gawd, ze madness is astounding!

2006-09-25 @ 18:34:30
URL: http://juanjp.webblogg.se
Postat av: neotic

jag hade också trevligt, men du lär ju ta och bli bättre på tvspel snart så jag får en utmaning ^_______^

2006-09-27 @ 18:19:37
URL: http://neotic.hack.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0