You've got to take it or leave it.

NP: Heaven 17 - Temptation

Trött. Jag var i Helsingborg och söp i nättras, och har inte sovit så mycket under natten. Vaknade till av att jag behövde gå på toa, sedan låg jag vaken och störde mig på allehanda småljud samtidigt som mina benmuskler drev mig till vanvett.

Dagens skummaste: Tyckte när jag gick hem från tåget att det drog lite kallt om rumpan. Upptäckte när jag kom hem att dragkedjan glidit ner totalt. Jag undrar hur mycket jackan dolde? Hm. Det var dock inte så många som gick bakom mig, så lite värdighet har jag nog kvar.

Försöker komma på vad jag skall göra med min dag. Jag är sugen på pizza, men jag vill inte äta den ensam på en pizzeria, och jag vill inte gå med den hem så att den kallnar. Får se hur jag gör - kanske tar jag med något att läsa när jag äter. Alternativ två i matväg är klämmacka, men jag vet inte. Vi får se.
Är lite bakfull och känner mig mer illamående än hungrig. Jag borde inte dricka alkohol i sådana mängder.
Saknar dock våra finfina spritkalas med tillhörande spelsession hemmavid. Å andra sidan har jag bara obehagliga minnen från den triumfens stund då jag vann. Ett hett tips: Vinn aldrig spritspelet! (och ett annat hett tips: Grogga aldrig vodka på persikosaft, usch.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0