That night I fucked three fat bitches!

NP: Insane Clown Posse - Hokus Pokus

Åååh. Nu önskar jag att klockan gick en aaaaning snabbare. Jag vill ha kvällsmat! Ikväll skall jag flobba som en djävla fetgris! Det blir fläskfilé med bearnaisesås och pommes frites, Coca Cola till det och glass till efterrätt. (eftersom jag inte ätit sedan typ i torsdags så tycker jag att jag förtjänar det)
Hyrde tre filmer;
x Tokyo Godfathers, animefilm som verkade lite söt.
x Ghost World, har visserligen sett den förut, men det var länge sedan och jag har för mig att jag tyckte att den var bra.
x Mr. Deeds, har jag också sett förut, men jag känner mig ...sneaky.


För övrigt, för er som missat det och som kanske är JÄTTENYFIKNA (vad vet jag? hehe) så kan ni alltså kolla in min sida på last.fm: http://www.last.fm/user/Zombielicious/ för att se vad jag lyssnar på för kul musik. Misfits, Apoptygma Berzerk och Dschinghis Khan ligger på topplaceringarna, haha.

Beroende på om jag hinner och orkar kommer jag att ägna en del av kvällen åt att sortera all min musik i datorn. En hel del skall bort (sluta ta hem skitmusik i min dator när vi festar!! jag vill inte ha bon jovi, bryan adams, backstreet boys eller håkan hellström i min dator GAWDDAMNIT!!) och annat ligger bara och skräpar på fel ställe.

Förresten var inte fläskfilé så farligt dyrt. 109:-/kg, köper ett halvkilo, räcker till minst två tillfällen eftersom jag är så liten i maten. Tjoho! (som sagt, ser fram emot kvällen. fläskfilé framför trevliga filmer, mmmmmjautack!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0