Serier, serier, serier.

Jag tycker inte om Nemi. Nemi är en djävligt jobbig karaktär, med korkade åsikter och som är alldeles för mycket uppmärksamhetshora. Jag stör mig på hennes likings, jag stör mig på hennes fördomar, jag stör mig på hennes sätt att lösa problem. Djävla korkad serie.
Ändå läser jag den ibland, för att jag älskar att läsa serier. Och innerst inne sitter en liiiiten Carina som väldigt gärna vill ge saker och ting en chans att överbevisa mig - "Se här, Carina! Jag är inte en värdelös serie, jag är faktiskt kul!"

Yeah, yeah. As if.

En serie jag däremot älskar ALLT med är tveklöst Get Fuzzy. Bucky Katt är en av mina stora idoler! Mrroww. Snyggt tecknad serie med om än inte helt trovärdiga karaktärer (av uppenbara skäl, haha) så åtminstone djävligt vältecknade sådana. Jag måste komma ihåg att spara pengar till att köpa lite Get Fuzzy-seriealbum.

...och vad gäller onlineserier, webcomics. Jag läser för många för att hinna kommentera alla här och nu, men en sak måste jag bara säga: Megatokyo. Jag är besviken! ALLA andra serieskapare får upp sina nya seriestrippar i tid, men Fred ligger alltid steget efter och det är alldeles för många DPD hela tiden. Snälla söta rara, du bryter läsrytmen för oss. Det är jättejobbigt, och jag önskar att han hade haft ett forum för Megatokyo så att man hade kunnat gnälla lite tillsammans med de andra fansen. Jag gillar ju serien, jag gillar karaktärerna, och jag är nyfiken på hur det går! (samma sak gäller ju för Penny and Aggie, men de uppdateras alltid i tid, och har ett forum med tillfredsställande diskussioner.)
Kanske har Megatokyo ett forum, kanske är jag blind. Jag får kika senare, när jag kommer från skolan och skall kolla dagens förmodade update.

Nu skall jag lägga sista handen vid mitt utseende och gå.
Jag vill bara dela med mig av lite saker jag filosoferade över när jag sminkade mig.


Update, 16:58

Megatokyo HAR ett forum!
http://forums.megatokyo.com/
Skall dit och spana läget nu, se ifall folk gnäller eller inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0