Obrukbara ord.

Nu är håret kolsvart igen. Det blev faktiskt bra, ser ut som en människa igen. Visserligen såg det lite tufft ut när det lila hade bleknat baktill; jag hade mörklila hår runtom och närapå rosa (kanske mer cerise...) i nacken. Men nu ser det bra ut!

Jag har funderat lite över en sak jag märkt av vid flertalet tillfällen. När jag är nyvaken kan jag inte stava. Jag kan sitta och skriva ett inlägg och stava helt uppåt väggarna, och i sista sekund lägga märke till att det där ordet jag tyckte att jag hade så logisk stavning på inte ser klokt ut. Alltså, när jag är onykter så stavar jag ju massor av fel, eftersom man i stort sett bara bankar på tagentbordet, men jag förvirras av att jag blir analfabet när jag är trött. Pratade med mamken om saken, och hon tyckte att det var jättekonstigt.
Skall se ifall jag kan komma ihåg att copypasta nästa gång jag skriver obrukbara ord.

Nu skall jag gå i säng. Imorgon blir en lång dag, och eftersom jag skall filmmysa med Viktor på kvällen vore det bra om jag inte vore helt zombiefierad. Jag har förstått att folk uppskattar att jag håller mig vaken när jag umgås med dem...

Återkommer under morgondagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0