Lammstein, en mennske brinna.

I somras kom vi på typ den bästa idén någonsin, när vi båtade till fastlandet och skulle på lajv. Detta var i efterdyningarna efter skrattkramperna vi upplevde över fenomenet UHR, och helt plötsligt slog det oss... Vårt mission här i livet var inte att skapa Kläder av Filt, det ondskapta lajvbandet. Vi skulle bli ...LAMMSTEIN. Vi skulle producera gotländska covers på klassiska Rammstein-hits, med titlar såsom "Vill du att din seng brinna upp?", "Böj di!", och "Du lukta så gått". Tänk er textrader som "Ett - här komma soooolen!" och "Han älska mamman, och från siden... FISKEN!" eller "Kyss mi, pälsgrode" och "ja koka avundsjuke".
Vi var stort roade av detta. Vi kom fram till att "Jamen, den där outfiten Till Lindemann har i Mann Gegen Mann-videon är ju ganska bra, en massa latexkläder!" och kvickt togs beslutet av oss töser att grabbarna grus fick stå bakom oss, så att vi slapp se dem i latexkalsonger.

Det var en rolig båttur. Vi målade teckningar, sjöng tyska visor på gotländska och åt Kexi.


...inte konstigt att jag ibland saknar er så att jag blir tokig. <3

Kommentarer
Postat av: Elenaria

\^-^/

Som jag sade... jag önskar mycket att det kommer många, många fler lika glada, glädjande och roliga dagar. Ser fram emot det. Och alla dumma idéer.

2006-10-14 @ 14:08:12
Postat av: Lilla Villes kompis

Ahh, dessa minnen glädjer en i höstmörkret.

Ser med glädje fram emot att åter få på mig latexkalsongerna och sjunga lite...

2006-10-16 @ 12:53:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0