I am the tiny worms.

Jag orkar inte plugga. Det är så tråkigt att jag börjar se i syne. Åt lite macka i förhoppningen om att en full mage skulle göra mig piggare på att läsa igenom min grammatikbok, men ...nej. Inget bra resultat uppstod som konsekvens på den aktionen. Jag är uttråkad, och orkar inte! Får kika lite på handoutsen sedan, och läsa som fan imorgon, men idag... teh lättuttråkad. (veckans mest använda ord: "teh")

Jag borde städa av lite här hemma. Det är stökigt, men inte så farligt. Och det är ju faktiskt bara jag som knallar runt här. Men ...jag känner mig ihopträngd och börjar känna mig lite smått klaustrofobisk över läget i min lägenhet. Får se ifall jag orkar göra något åt saken idag, dock.

Tror att jag skall skippa Frågestund Inför Tentamen imorgon. Jag har inga frågor, och stannar hellre hemma och pluggar än åker in till skolan för att skrämma bort några timmar. Två timmars frågestund samt kursutvärdering. Naw, I think I'll just skip it.
Jag är på humör för att spela lite datorspel, men orkar inte installera något. Plus, jag borde faktiskt inte hänge mig åt billiga nöjen när jag har en stor tenta jag kommer att köra stenhårt i coming. (men det hade varit oh so darling med lite Heroes of Might and Magic III. tur att jag inte har det spelet, haha)

Funderar på att ta en promenad senare. Frisk luft gör mig alltid piggare och klarare i skallen.

NP: System of a Down - Power Struggle.

Kommentarer
Postat av: Elenaria

Man kan alltid få hintar om vad som kommer komma på tentan, och kursutvärdering är en ganska bra sak.

Men - det är ju inte som att man får igen de två timmarna man kunde pluggat på istället, suttit uppkrupen i en soffa med te och ignorerat att man borde åka med kall dum buss...

Go you, hoppas all skola går bra!

2006-10-25 @ 13:57:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0