Frieri.

Greg vill att jag skall elopa med honom. Han överöser mig med komplimanger och säger att han utan tvekan skulle lämna Elaine för mig. Han säger att han sparar pengar så att han kan bjuda över mig till Irland, där han vill ge mig saker och supa med mig. Um. Till saken hör att Greg är beväpnad knarklangare... Jag tror att det är en mycket dum idé att åka till Irland och leka med Greg, i alla fall om jag åker ensam. Blir nog inget av med den saken.

Vad konstigt det är att inte ha folk som skämtar med en varje dag och säger att man är vacker. Även fast jag vet att han bara skojade så saknar jag ändå Pablo och hans ständiga komplimangsupptåg. Det fick mig att le, om inte annat. (fast jag ler ju ändå, jag menar inte så)

Tänk vad länge sedan det är någon faktiskt gillade mig. Hoho. Jag var också ung och vacker en gång i tiden. Nu är jag gammal och skruttig och har uppenbarligen passerat bäst före-datum. (eller så är det så att jag har för kort hår)

Duschat. Duscha är knug. Ooh, jag önskar att jag kunde bo i min dusch tillsammans med min säng, dator och iPod. Det hade varit guld värt. <3


Kommentarer
Postat av: Angelica

Irländsk knarklangare? :O Du har konstiga vänner! :P

2006-10-18 @ 23:32:31
URL: http://www.whirlwind.nu
Postat av: Elenaria

Spring. Fort. Inte skämta, inte le mot honom - bara spring.

2006-10-19 @ 16:50:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0