förlåt.

vad skall jag göra nu då? gjorde jag fel? gör jag någonsin rätt?
jag vill hem. jag vill fan bara hem. jag klarar inte av det här, jag vill inte vara ensam NU. jag vill inte ha panik jag vill inte ha ångest och jag vill inte dte här.
kanske hade tde varit bättre att fortsätta leva i en lögn. kanske hade jag sluppit må så djävla illa om jag kunant lura mig själv.

det här var aldrig vad jag ville. det här var aldrig vad jag önskade.
jag är så rädd just nu. allt är så svart och jag förstår inte hur jag någonsin skall kunna bli glad igne. jag vill bara stänga av hjärnan, sluta tänka, sluta vara, sluta finnas. jag klarar itne av det här. och den jag behöver mest av allt är alldeles för långt borta och jag är rädd.

jag vet inte vad jag skall göra. jag vet ine alls vad jag skall göra. det finns inga svar. det finns inga rätt, det finns bara fel.

förlåt för att jag är. förlåt för att jag gör. förlåt för det som blir. förlåt för att jag är fel. förlåt för att jag inte kan fungera på annat sätt än det här.
men du behöver aldrig oroa dig för mig igen. och kanske kan jag sluta må så djävla dåligt nu. fast jag tvivlar starkt på att jag någonsin kan må bra igen. inte som det är nu.
jag börjar tro att jag gjorde fel. men vad annat kunde jag ha gjort? jag vill inte pracka på dig min lögn. jag vill inte lura dig, utnyttja dig mer. det går inte. i slutändan skulle det ha gått mer åt helvete än såhär.

jag kan bara säga förlåt. och förlåt räcker aldrig.
fast du läser inte det här. så du får aldrig veta. kanske är det bäst så.

...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0