Du kommer att komma ihåg mig när alla gator bär mitt namn.

Min mamma är, utan motstycke, världens gulligaste. Idag när jag kom hem låg det ett jättehemligt litet kuvert på min dörrmatta. Med en femhundralapp i, tillsammans med en lapp där det stod "Till fika och sånt". Hur kan man inte älska en sådan mor? Skit samma på pengarna, för min del hade det lika gärna kunnat lega en femtioöring däri, men hon är så djäkla rar som skickar pengar till FIKA. <3 Liebe, unendlich Liebe.

Hemkommen från Helsingborg. Martin är snel hest som roar mig med Varan-TV och tv-spel när jag behöver få sluta tänka ett tag. Och plötsligt mådde jag bättre. Lustigt hur lätt jag kan ledas bort från min självpåtagna misär, bara sådär! Har nu, med lite distans till det hela, kommit fram till att varken det ena eller det andra av mina två smarta beslut faktiskt var så korkade som jag först trodde. Distansen till en viss person ger mig lite möjlighet att i lugn och ro se över situationen, och trots att jag saknar ett bra forum att idla i så är jag nöjd med min avgång från Helgon.net.

Hungrig. Ganska stor brist på ätbara saker i hemmet dock, så jag får knalla till Coop inom en snar framtid. Misstänker dock att det där Coopknallandet inte blir av förrän efter That 70's Show... Nåväl.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0