Oh, it feels so good! Everytime I murder I get happy!

Okej, då blir det kanske någon form av lunch med Martin imorgon också. Sociala dagen! o_O Inte mig emot, dock, så länge jag orkar hålla mig vaken.
Förhoppningsvis behöver jag inte ha med mig så tunga saker till skolan imorgon - jag tänkte nog dra direkt till Helsingborg efter skolan (spar tid som fan!) såvida jag inte känner att jag INTE kan roa mig fram till halv sex då jag skall träffa Viktor, i så fall mellanlandar jag hemma någon timme först.

Skall kika på lite julklappar, tänkte jag. Strolla runt i affärer, drömma mig bort lite... Skall kika i skoaffärer också, se ifall jag kan hitta några bra vinterskor. Vare sig gummistövlarna eller läderstövlarna är särskilt varma att ha i vinter, så ett par rediga och varma skor hade träffat mitt i prick!

Inte helt trött, men läser jag lite i min skolbok kanske jag blir tröttare. Eller så läser jag klart den imorgon på tåg och innan föreläsningen, tror att det blir roligare så. Då somnar jag snabbare ikväll också. Läser "Carpe Jugulum" av Terry Pratchett just nu, för typ tredje eller fjärde gången... Mmm, Pratchett <3

Kommentarer
Postat av: Cornelia

Tack! Vilken stört snygg layout du har!

2006-11-22 @ 08:10:41
URL: http://absolutcornelia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0