I wish I was an apple, hanging on a tree, and everytime you passed you'd take a little bit out of me.

Jag undrar ibland hur jag fungerar. Vad formar mina tankar? Vissa saker upptar mina tankar just nu, och jag vet inte vad jag skall göra av det. Jag kan inte ens utgå från tidigare erfarenheter, eftersom båda de exempel jag har är i varsin socken av det hela; det ena är ja och det andra är nej, och jag vet inte vilket som stämmer. Folk är folk, och jag avskyr när jag måste försöka reda ut vad som står på med mig och andra.

Sickna tossigheter.

Jag behöver tjejsnack. Jag behöver Ida eller Amanda, en massa smoothie, alternativt o'boy med grädde, och popcorn och choklad och massa, massa tjejsnack om saker och ting.

Allmänt svältfödd. Inte på mat, dock, jag är proppmätt på köttbullar och gräddsås och lingon.
Funderar på att gå till affären och köpa mer hårfärg. Jag känner ett behov av att promenera av mig lite, och håret behöver fyllas på - det är nästan urblekt igen. Jag undrar vad som har hänt med mitt hår - blekning förstör det verkligen rejält numera, och då började jag ju ändå på ny kula.

Jag är ganska långhårig numera. Har samma längd - och färg! - som när jag var sexton och vi var på Kreta!
Jag och mamma skall gå och klippa oss när jag är hemma sedan, så då blir jag av med superlängden i nacken i alla fall - bra det, jag känner mig nästan lite hockey ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0