I pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea!

Dagens kvällsmat: Fem pinfärska limpmackor med kokt medwurst, och en stor kopp O'boy. I like!

Mina pengar är typ ...slut. Teh nackdel. Vetefan om jag orkar ta mig till Lund imorgon eller inte, vi får se. Behöver ju det där pappret till CSN, men... orka.

Telefonguidade Zzucken så att han fick beställa sin iPod. Det blir en precis likadan som min och Segas, men som tur är har vi olika lasergravyrer på baksidan. Annars hade det lätt kunnat uppstå jobbiga situationer där Zzucken får lyssna på Segas britpop, jag får lyssna på Zzuckens turkmusik och Sega får lyssna på min zombiepunk och elektroniska musik. Håhå, jaja.

Mamki hade tydligen anmält mig och henne till en bowlingtävling; nackdelen är att finalen går på nyårsdagen, och då planerar jag att vara zombiefierad i päronens jacuzzi större delen av dagen... Mmmmm, varmt bubbelvatten <3

Teh mensvärk. It aint gettin' better, heller. Jag tog två Ipren igår; idag har jag faktiskt varit duktig och tagit ingen alls. Missnöjd med vissa saker angående det hela, men jag besparar er detaljerna eftersom jag är snel. Jag överlever, iaf. Det har inte varit helt illa, inte alls så farligt som jag befarade iochmed all P41N innan jag kom igång. Um, well, let's just skip the subject now, okies my hearties?

SNART ÄR DET JUL! Så det så. Och jag varnar er: Jag är riktigt jobbig när det gäller två saker här i livet: Julafton och min födelsedag. Så som jag tjatar inför de händelserna är det konstigt att jag inte blivit nöddräpt eller ristad blodörn på än! Ho ho ho.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0