Hold me close and tight in your arms tonight.

Spelade lite Heroes of Might and Magic III.
Funderar på att installera NWN (ettan) och spela det lite ikväll, men jag vet inte än. Hade min symaskin fungerat hade jag lugnt ägnat kvällen åt att sy och pyssla, men nu saknar jag pressarfot, och jag har för mig att det är något annat som är fel på den också, så jag får se vad det blir av det hela. Är nästan klar med bortsprättandet av dragkedjan, i vilket fall.

På sätt och vis är det faktiskt skönt att ha en helt ledig dag, men jag hade gärna haft någon att umgås med. Jag är inget bra sällskap för mig själv...

Skall strax kränga på mig lite kläder och smink, och sedan gå till affären. Jag behöver fixa något att äta tills ikväll. Funderar på att köpa färg till håret också - jag har ganska mycket utväxt, även fast det inte syns så tydligt på kort hår. (yaay)
Kanske borde man köpa blekning och röd hårfärg, eller något... Det hade varit najs. Får se vad det blir, dock, jag lovar inget på förhand.

MÅSTE kolla upp ifall jag kan ringa någon hantverkare (måste väl finnas en vaktmästare i huset?) som kan fixa avloppet i mitt badrum - det luktar verkligen ruttet därinne, och jag har inte en blekaste vad det är som kan ha satt sig så. Får spola i lite vatten ikväll och se ifall det lugnar ner sig lite.

Nåväl, dags att aktivera sig igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0