En hetsig, våldsam dans.

Sylve blev jätteglad att jag ringde!
Ringde till bowlinghallen, Peter svarade, jag blev helt ställd, haha. Började svamla, men till slut blev det faktiskt en liten konversation av det! Pratade med mamma, och hon sade att Sylve just plockade isär en maskin, så hon ringde upp mig när han var klar så fick jag gratta honom. Sylve är en raring, men väldigt ensam, och har barn som typ struntar i honom.

Förhörde mig lite om den där personalfesten också; mamma var lite förtegen om den, men jag fick fram att det var tänkt att vi skulle dricka lite - jag kommer dock att hålla mig till MAX två cider. Som sagt, jag planerar att dricka till med mina vänner på nyårsafton och då vill jag gärna vara pigg och alert, och inte bakfull. Jag är INTE rolig när jag är bakfull, haha. Jag blir så ynklig så ni anar inte!

Jag har läst ut  "Språkinlärning hos barn" av Gisela Håkansson nu, skall strax kika i "How Languages are Learned" av Patsy Lightbown och Nina Spada (Oxford Handbooks for Language Teachers). Den är på 200 sidor fackengelska. "Yay". Dock tror jag inte att allt som står i den är relevant (jag har läsanvisningar på ett papper här, men de gäller för Second Edition, och jag har Third Edition eftersom Akademibokhandeln håller sig up-to-date, suck)

Jag vill hellre lägga mig i sängen, sprätta klart min klänning och se på film. Sedan blir det handsömnad för hela slanten... Hade varit guld värt om det gick att fixa klänningen så att den faktiskt passar - med min rosa underkjol och min gula bolero till har man en skrämmande ljuvlig outfit. Jag tror faktiskt att det skulle vara farligt snyggt med mina rosa pumps till... Ack ja, nyårsfärgring för fulla muggar! Så; sprätta klart, lyckas handsömma nytt ryggstycke, hoppas på det bästa. Håll tummarna för mig, är ni rara!

NP: Preatorian Platoon - Himlen Faller

Får se ifall jag tar mig till skolan imorgon... Jag mailade Lotta för att ta reda på hur läget är för dem; kanske kan jag istället ta det lite lugnt och läsa den engelska boken. På torsdag skall vi få tentamensinformation, så då kan det dock vara bra att ta sig in. Och jag MÅSTE fixa det där pappret... Kanske kan man maila skolan och be dem skicka hem ett åt mig? Nåja, det ordnar sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0