Dotted with hearts.

Bh:n hade kommit! Boxertrosorna också! Och bh:n passar, även fast det kläcker en fråga eller två angående hur fransyskor med D-kupa ser ut... Jag ställde axelbanden på minsta storleken, och de är fortfarande en aning för långa? Plus att 70 verkar vara för stort (??) runt, wtf? Jag får sätta mig och sy den rätt sedan, den är ju väldigt söt i övrigt! Min första bh i någorlunda rätt storlek som inte får mig att känna mig som en gammal tant! Mer prickar åt folket!

Nu skall jag duscha. Mycket smidigt, i synnerhet eftersom jag redan har haft av mig alla kläderna för att kunna prova mina nya undies!
Boxertrosorna var för övrigt sötare än stringtrosorna, men jag behåller båda ändå. Det finns tillfällen för båda, liksom.

Så: Duscha, sedan skall jag ägna mig lite åt att smörja in fötterna, plocka ögonbrynen och göra liknande sysslor som får mig att känna mig lite mer mänsklig och lite mindre odöd, och så får vi se ifall jag fortsätter spämma min stackars blogg mer ikväll, eller om jag fastnar i mina svenskstudier.

So long, kitty-cats & daddy-os!

BH

Kommentarer
Postat av: caroline

jag köpte den aldrig, dock har jag köpt ett par trosor med strumpeband på =)

2006-11-12 @ 20:10:56
Postat av: caroline

jag köpte den aldrig, dock har jag köpt ett par trosor med strumpeband på =)

2006-11-12 @ 20:13:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0