Dig up her bones.

Jag hoppas att CSN är snabba på snailmail. Fick ett mail om att de tagit beslut angående om ansökan om bidrag (vilket faktiskt gick väldigt snabbt, med tanke på att jag postade det så sent i torsdags att det levererades i måndags!) och att jag skulle logga in på Mina Sidor. Ja, det är ju bara två månader sedan, så jag minns inte min "Personliga Kod". Var tvungen att beställa en ny, suck, så nu får jag vänta tills jag får snailmail innan jag vet om jag får pengar - och när. Mmm, pengar.

Idag skall jag städa. NU, skall jag städa, till och med.

Jag drömde om ett stort shoppingcentrum, en dusch och en vindsvåning där det bodde två killar som åkte vattenskoter (på vindsvåningen, alltså). De var väldigt bra på att göra vågor. Den ena killen (eller en kille som ägde duschen, kanske?) drog med mig ut på stan för att köpa litteratur, (jag tror att shoppingcentret var den där shopping/tåg-byggnaden jag drömt om tidigare) och då mötte vi Malin R som jobbade där, men ibland var hon Ida och ibland var honom någon annan - Linda eller Sofia? Anyhoo, snubben jag gick med drog ner typ ALLA barnfantasyböcker från hyllan och köpte minst tre ex av alla böcker - han fick ju ändå studierabatt på dem, och han behövde saker att ge bort i julklapp.
Drömde även att jag lånade en jacuzzi av Rolle och hans fru när de hade sex, och sedan visste jag inte hur proppen fungerade så jag var tvungen att be dem om hjälp när de kelade på soffan.
Um. Sedan minns jag inte så mycket mer, faktiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0