Rodents crawled throughout his brain

Somnade någon gång runt fyra i morse, tror jag. Gick upp vid tio eftersom jag skulle promenera med mamma, men hon lät mig gå till sängs igen vilket jag gladeligen accepterade. Första omgången drömde jag att jag satt på ett tåg med 57:an och att vi skulle fara hem till honom för att ...göra något. Jag hade på mig min sailor outfit (den jag sydde till Dekadance i somras) och det hände en massa saker jag inte riktigt kan minnas.
När jag somnade om igen var jag tillbaka i samma värld, och jag och mamma och Ricard (ibland var det Fredrik istället) skulle ta hand om att "städa upp" och ta bort alla brottslingar. De fanns bland annat i ett stort hav, så vi simmade runt där och samlade "grodor" som såg ut som jättekonstiga stenar med släke på. Så gjorde jag (eller var det någon annan?) en konstig bakåtdykning och slog huvudet i en sten på botten, men jag lyckades flyta upp trots att jag var medvetslös. Då såg jag och F ut som Tweedle-dum och Tweedle-dee, och jag bekymrade mig hela tiden över sms jag skickade till 57:an men aldrig fick svar på.

...så, varför har jag börjat drömma om 57:an igen? Det känns lite omotiverat, med tanke på att det är länge sedan jag faktiskt umgicks med honom (bortsett från vår fika häromveckan...)

För övrigt har jag gått upp närapå fyra kilo sedan jag var på gotland sist, och alltogether sju kilo sedan jag gick hemma i somras. Kilona syns gudskelov inte helt än, och det är bra, men jag skall sluta äta chips och choklad och godis och att dricka läsk. Jag skall i alla fall försöka som fan - dricka vatten och juice och äta frukt istället. Så kanske jag kan tappa de där extra sju kilona relativt snart... Brrr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0