Pray for an end to our deception

Det är så fruktansvärt varmt. Det känns som att jag smälter. Hela kroppen är helt svettklibbig och obekväm. Illa. Kanske borde jag klä på mig och ta en promenad... Det hade varit skönt att komma hemifrån en sväng, och jag brukade ju faktiskt ta solopromenader innan jag flyttade från ön. Ta en liten tur för mig själv innan det är dags att färga håret... Komma bort från datorn och hemmet lite...
Jag skall tänka på det ett litet tag, så får vi se sedan ifall jag kommer iväg eller inte. Jag tror att det hade varit bra för mig, inte minst för att jag känner av min kattallergi ganska mycket idag.

Jag har två skivor Frasier kvar. Nåja. Jag har fått lite tips av Smegnus på vad jag kan gå på jakt efter sedan, och jag funderar ju på att ta en tur införbi Östercentrum imorgon - kan kika där om de rear ut någon trevlig serie. Är det en serie jag ALDRIG kommer att kolla på så är det i alla fall Sex and the City. Herregud vad jag avskyr den serien; jag har till och från sett kanske två-tre episodes, och jag avskyr skämten, karaktärerna, att de är så satans fula och hela upplägget på det hela. Nej, tacka vet jag bra serier. Som Frasier. (oooh, Niles!)

Nu skall jag nog ta min promenad. Frågan är hur länge min iPod räcker... Går jag ut får det bli lite God Module i mina lurar, it's been a while. (det har mest blivit Misfits och Namnambulu sedan jag kom hit.)

Jag borde ta med mitt kort och köpa lite frukt eller något också. Ack, jag är inte alls förtjust i tanken på min sju kilo tyngre kropp. Kanske är det därför jag har fått större bystomfång också? :S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0