Ol' Evil Eye

Sett tre ep's Frasier. Just nu är jag extremt varm och det känns som att det är en miljon grader varmt här. Förstår inte alls varför; jag sitter i pyjamas och det är ju inte precis varmaste outfiten i stan.
Jag är uttråkad och vill göra något, men det är annandag jul och folk har väl bättre saker för sig. Jag är inte alls förtjust i ledighet utan möjlighet att sysselsätta sig, och eftersom jag är gäst här så kan jag heller inte göra som jag vill; jag har min dator och min brors rum att tillgå, och det är inte tillräckligt. Jag behöver sysselsättas.

Imorgon skall jag påbörja skolarbetet samt förmodligen ta mig införbi stan en sväng för att ta en kik på julrean. Och that's it.
Ikväll skall jag färga håret ...och det är vad jag har att göra. Jag kommer väl förmodligen att se klart Frasier också, men jag känner mig ändå tom. Jag behöver verkligen något att göra, och lite privacy eftersom jag blir tokig på denna trista rutin och folket som ständigt är omkring mig. Missförstå mig inte: Jag älskar min familj, men jag blir verkligen galen på att aldrig kunna dra runt och väsnas som jag vill.

Jag borde lägga mig i bubbelkoppen och dö bort ett tag. Bubbla bort mina problem, eller något. Jag har inte ens några problem, jag är bara rastlös. Och tro mig, hinner jag inte gå er på nerverna i samma takt som jag går mig själv på nerverna så skall ni vara imponerade.

Att vara såhär uttråkad gör mig apatisk och inåtvänd, och trög och slö. Jag behöver oh so aktiveras.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0