Machine gun in her hands.

Aftonbladet.se står att läsa om en korkad djävla dåre (Lane Garrison från Prison Break) som kört rattfull och dödat en sjuttonårig pojke. For all I am and have så hoppas jag evinnerligen att den djäveln hamnar på livstid i fängelse. Och slipper han fri så ...well... ibland är det ganska poetiskt med folk som blir ihjälslagna i mörka små gränder.

Djävla fitta, rent ut sagt. Det finns INGA ursäkter för att köra rattfull! Jag hade en bekant (nej, han är inte död, jag ser honom bara inte som vare sig vän eller bekant längre) som körde med ett par öl i blodet när en tjej svimmade, och han säger att han hade full kontroll hela tiden. Visst, men det finns inga mildrande omständigheter. Ring ambulansen. Gå in till grannen. Ställ dig på taket och skrik. Det finns andra lösningar.

Bläurgh. Folk som utsätter andra för livsfara har inget i min värld att göra. Sköt er själva och låt resten vara i all ära, men folk som börjar krossa omgivningens gränser och skada folk som inte har med dem att göra förtjänar inget annat än spott och spe. Och spö. Så det så.

Nu skall jag göra klart skolarbete. Puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0