It's oh so still.

Hemma igen. Har mensvärk och är lite trött och hängig, så vi får väl se hur aktiv och pigg jag är på att posta en massa idag. Jag funderar fortfarande på hur många inlägg som krävs för att man skall hamna på framsidan - en del som ligger där har bara arkiv från november och december, så de måste ju i så fall ha spämmat som fan? Jag har nästan 400 inlägg sedan i augusti. Handlar det kanske om mest inlägg i månaden? Jag skriver ju uppenbarligen i stort hundra inlägg i månaden. Mycket/lite?

Åt en äcklig korv till lunch/frukost/whatever. Köpte en sådan där på pressbyrån, de brukar vara goda, men den jag fick var grönbrun, sönderkokt och smakade inte så värst mycket mer än äckligt. Åt halva, slängde resten.

Planen är att jag skall få disken gjord idag. Sedan skall jag försöka komma igång med skolarbetet tills måndag, samt ägna kvällen åt att se på Frasier och förmodligen äta chips. I vilket fall som behöver jag gå till affären, så jag kommer nog att äta chips en kväll till.
Snodde en kik på vågen hemma hos Martin igår kväll; jag ligger på 57kg nu, vilket är vad jag "borde". Jag lycakdes ju ändra min stabila vikt från 54 till 57, så jag är nöjd. Pendla as you may, men jag landar ändå på 57kg när det väl kommer till sin spets.

Måste betala de där räkningarna också, samt göra upp en budget på hur mycket jag har råd att köpa julklappar till mina vänner för. Jag hittade ju en bra grej åt Ida, måste hitta något bra åt Amanda också, och se ifall det går att hitta något trevligt och vedervärdigt åt Johan. Fast Ida och Amanda prioriteras. Eric och Leo har jag redan straffklappar åt! ...just fan, Simon får icke glömmas! Och jag borde ju köpa något åt Dan också... Ack! Ja, som sagt, göra budget för alla dem ligger väl högt på min Att Göra-lista. I värsta fall köper jag något på tisdag nästa vecka, när jag går på stan med Zzucken.

Nu skall jag försöka få upp lite värme.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0