Home for Christmas.

Jag drömde väldigt konstigt. Först hade jag någon skum form av bdsm-sex med Anders (piipi) och så, i ett konstigt hus på landet. Sedan vet jag inte hur det gick till, men jag var i ett trasigt torn som hotade att falla sönder, där vi försökte rädda oss undan en massa onda ...katter? Jag och några andra, kanske klasskamrater från gymnasiet. Så rasade tornet, och jag gick på en strand med ett barn och försökte förklara, och plötsligt insåg jag att jag var Bev i Förlorargänget, och att de andra var försvunna i tornet.

Har träffat Smaugin, men förmodligen döps hon om till Zelda. (mitt förslag, haha) Kallar henne Sticks, eftersom hon kör sina små klor i mig hela tiden. Catfigh deluxe. Typ den sötaste katt jag sett! För tillfället smyger hon på mig från bakom min datorskärm - hon vill attackera mina sprattlande fingrar. Snorunge!

Nu skall jag klä på mig och dra upp till bowlinghallen. (varför slickar katten på sidan av min skärm?) Skall bara avsluta chatten med Greg och krama lite på Sticksie!

Skall förska fixa lite pixx på Sticks sedan!

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Haha, att du kommer ihåg så konstiga drömmar så bra. Mina går oftast inte att förklara alls :P

2006-12-21 @ 11:49:45
URL: http://theworldsgreatest.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0