Dagen före dopparedagen

Det fick bli en timmes extra sömn idag. Har lite huvudvärk, så jag skall ta en ipren, duscha och hoppas på bättre huvud därefter.

Fick god jul-sms från Lina i min klass, vilket var trevligt! Måste sätta mig och besvara lite sms sedan tror jag, jag har ett par som väntar på svar i min inkorg.

Jag drömde ...en himla massa. Om bilar, jeans, gamlingar, att jag fejkade att jag var en man för att lura någon elak snubbe, men han upptäckte att jag var tjej när jag svimmade i hans famn längst uppe i någon konstig karusellgrej som virvlade upp i luften, och sedan blev vi ihop eller något. Han trodde visserligen redan från början att jag var tjej... Jag klädde först ut mig för att lura att jag var min mamma (inte mamma Monica, utan någon konstig drömmamma) och så försökte jag luras att jag sov genom att lägga mitt huvud vid min laptop nere på en hylla. Han låg och smekte min rumpa i en evighet och jag var helt livrädd, men sedan väckte han mig och då låtsades jag att jag var en man som såg ut som Nick Nolte. Dock såg han igenom min jättesmarta förklädnad som sagt, och sedan var det kört. Jag vet inte om jag ville vara tillsammans med honom, men jag blev det i alla fall.

Det var en konstig dröm. Jag vet inte riktigt vad den grundas på, men... um... nåväl. Den kändes som en film, eller hur man skall säga. Jag var för det mesta bara betraktare, även fast det var jag som var med - mest för att jag hela tiden försökte fejka att jag sov för att kunna få mer tid att tänka ut lösningar.

Runt ett-två skall vi till mommo och pynta hennes gran.
Måste fixa huvudvärken innan dess.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0