Nu kan du få mig så lätt.

Märklig dag... Lägenheten är färdigplockad, det sista plockar mamma och pappa ner när de packar släpet nästa vecka.
Reser imorgon bitti, kommer fram imorgonkväll halv sex. Just nu känner jag mig positiv och nyfiken, men jag gissar att jag kommer att vara nedstämd och orolig ikväll igen.
Mamma hade tydligen nästan börjat gråta när jag kramade Peter hejdå på jobbet... Fast jag vill försöka att låta bli att tänka på det, det blir tungt nog ändå.

Min plate-spotting går framåt; sedan i fredags har jag avancerat från 007 till 013, nu är jag på jakt efter 014. Fortsätter det i den här takten går jag förhoppningsvis snart om Eric och Leo! (tror att de ligger på 018 eller liknande) Mamma ligger på 003, i desperat jakt efter 004 men hon glömmer alltid att leta, haha ^_^

Snart är det mat, sedan skall jag ta en välbehövd dusch och innan jag knallar hemåt skall jag häcka online ett tag. Imorgon blir det inget eller väldigt lite internetande, räkna dock inte med det! Jag kommer att vara död och slut och sliten och vrak. Och äventyrslysten, om vi har tur.
Fika med Victor också, skall bli trevligt! (fikade med Viktor igår, fikar med Victor imorgon, och firar Viktor på fredag. Det är bara jag som klarar av att skilja dem åt, folk förstår sällan vs. aldrig vem jag menar. Därför har de fått prefix/suffix: Viktor Steen, Skägg-Victor och Stasi-Viktor. Inte för min skull, utan för att mina vänner ser ut som levande frågetecken när jag pratar om mina vänner Viktor/Viktor/Victor.)

Anyhoo, får ser om jag rantar mer ikväll, annars petar jag in ett inlägg här när jag har internet och allt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0